Προϋποθέσεις

Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις αγορές σας στο eShop μας. Σε περίπτωση που δεν μείνατε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την επιστροφή της αξίας τους.

 

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη πλήρη, χωρίς φθορές κλπ. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες, και να φέρει όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Δελτίο Αποστολής Ταχυδρομικής, Απόδειξη Λιανικής κλπ). Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ΔΕΝ θα γίνονται αποδεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

Για αγορές με τιμολόγιο δε δίνεται η δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής της παραγγελίας. σύμφωνα με τη νομοθεσία (ν.2251/1994 "Προστασία των Καταναλωτών"), οποιαδήποτε αγορά συνοδεύεται από τιμολόγιο εξαιρείται από το δικαίωμα υπαναχώρησης από την εξ αποστάσεως σύμβαση, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η ακύρωση της παραγγελίας.


Προϊόντα τα οποία ειναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, δεν επιδέχονται επιστροφής. Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την παραγγελία των προϊόντων αυτής της κατηγορίας.

 

Κόστος Επιστροφών

Τα έξοδα για την επιστροφή της παραγγελίας στο vast.com.gr επιβαρύνουν τον πελάτη, ενώ τα έξοδα αποστολής των νέων προϊόντων στον πελάτη γίνεται με δική του επιβάρυνση.

 

Επιστροφές Χρημάτων

Η επεξεργασία των επιστροφών προϊόντων γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την άφιξή τους στην αποθήκη μας. Σε περιόδους αιχμής μπορεί να χρειαστούν έως 7 εργάσιμες ημέρες. Μόλις η επιστροφή των προϊόντων γίνει δεκτή το επιστρεφόμενο ποσό πιστώνεται με την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική αγορά από το eShop.

 

Ο χρόνος που χρειάζεται για την επιστροφή των χρημάτων σας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε.

 

Οδηγίες Επιστροφής

  1. Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2610 87.77.87, είτε με email στο sales@vast.com.gr , γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό παραγγελίας, την αιτιολογία επιστροφής και αν επιθυμείτε αντικατάσταση ή επιστροφή της αξίας του προϊόντος
  2. Εντός μιας εργάσιμης ημέρας από το τηλεφώνημα ή το email σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, δίνοντάς σας οδηγίες για το πλησιέστερο κατάστημα ACS Courier σε εσάς και για το πώς θα μας στείλετε το πακέτο σας
  3. Παραδώστε το δέμα προς επιστροφή στην ACS Courier. Η διεύθυνση επιστροφής που θα πρέπει να συμπληρώσετε είναι η ακόλουθη: Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 165 & Ιλισσού, Πάτρα Τ.Κ. 26442 Τηλέφωνο: 2610 87.77.87
  4. Από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας θα κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την αντικατάσταση του προϊόντος ή την επιστροφή της αξίας του