Ποιοί Είμαστε

Με 35 χρόνια εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου, η VAST αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κάθετες μονάδες εμπορίας και service αυτοκινήτου στην Δυτική Ελλάδα.

Η πολυετής εμπειρία μας, έχει δημιουργήσει μία μονάδα πρότυπο, η οποία εγγυάται την άριστη κατάσταση και λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

Όλα τα αυτοκίνητα του στόλου μας, είναι ελεγμένα διεξοδικά από το εξειδικευμένο προσωπικό του συνεργείου μας και, παραδίδονται στον πελάτη σε άριστη κατάσταση.

Η εταιρία μας εγγυάται πως το αυτοκίνητο που θα αγοράσετε είναι ατρακάριστο, με τα σωστά χιλιόμετρα και πως όλα τα μηχανικά του μέρη είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση.

Απόδειξή μας η γραπτή εγγύηση για την καλή λειτουργία του οχήματος, την ορθότητα των αναγραφόμενων χιλιομέτρων και την δομική ακεραιότητα του αμαξώματος.

 

Το συνεργείο μας, με την πλήρη εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού του καθώς και με τον τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει, αναδεικνύεται σε μία μονάδα υπόδειγμα, υπεύθυνη για την εύρυθμη λειτουργία του οχήματός σας, την συντήρησή του και την επισκευή από τις απρόοπτες βλάβες.

Το προσωπικό μας υπεύθυνα θα σας υποδείξει την αιτία του προβλήματος που αντιμετωπίζει το όχημά σας και θα εφαρμόσει την καταλληλότερη λύση για την εξάλειψή του.

 

Οι πολύχρονες συνεργασίες μας με τους μεγαλύτερους εισαγωγικούς οίκους ανταλλακτικών τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, εγγυόνται πως στο όχημά σας θα τοποθετηθεί το καλύτερο ανταλλακτικό, original ή aftermarket, στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς. Συγχρόνως, το κόστος του περιοδικού service του οχήματος, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα επώνυμα αναλώσιμα, είναι τόσο οικονομικό που δεν θα επιτρέψετε ξανά στον εαυτό σας να κάνετε καμία παραχώρηση ως προς το χρονοδιάγραμμά του.

 

Αυτοκίνητο δεν σημαίνει μόνο πώληση και συντήρηση, αλλά, και ο εξοπλισμός του με πλήθος αξεσουάρ τα οποία θα δημιουργήσουν το οδηγικό οικοσύστημα που θέλετε.

Η εξειδίκευσή μας στον τομέα αυτό, μαζί με τους 70.000 κωδικούς που διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτους σε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί το αυτοκίνητό σας σε αξεσουάρ, είτε εξωτερικής εμφάνισης, εσωτερικής περιποίησης, entertainment, οδική ασφάλεια, ηλεκτρικά αξεσουάρ, αξεσουάρ μεταφοράς, προστασίας κλπ , είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό το "κάτι ακόμα" που θέλετε στο όχημά σας, προκειμένου να αποκτήσει την δική σας πινελιά και να ικανοποιήσει όλες σας τις επιθυμίες και απαιτήσεις.

 

Καλώς ήρθατε στην VAST


Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ 034672516000